SNavS-nytt juni 2020

Publicerad: 13-06-2020

Trots att en hel del aktiviteter blivit inhiberade det här året har vi kunnat genomföra 21 båtbesiktningar och värva en ny besiktare till gänget. Vi välkomnar honom! 26 båtplatser i SibboStrand är uthyrda till föreningens medlemmar. Olägenheterna med bryggorna på Fårholmen åtgärdas under midsommarveckan med början på måndag, då är bryggområdet upptaget för pråm och grävmaskin. Välkommen ut till stödjepunkten efter åtgärderna för att fira och trivas. Säkerhetsåtgärder beaktas naturligtvis den här sommaren på Fårholmen och information om det kommer att finnas på plats. Lördag 8.8.2020 kombinerar vi aktivitetsdag och diplomutdelningstillfälle på Fårholmen. Maritim frågesport, skumpa, diplom och ros för de nya skepparna, gemensam middag, men med egen medtagen mat den här gången, står på programmet. Båttransport från och till Kalkbruket ordnas för den som inte har möjlighet att komma med egen båt. Kontakta styrelsen via e-post sekreteraren@snavs.fi angående detta så pusslar vi ihop en gemensam transport. Välkomna! Utfärden till Mjölö i augusti blir tyvärr inhiberad, men vi försöker igen ett annat år.