Hyr bodan på Fårholmen

Publicerad: 13-06-2020

En påminnelse av sekreteraren: För att du skall kunna hyra bodan på Fårholmen för övernattning eller längre vistelse där, kontakta sekreteraren per e-post. Bokningssystemet med direktbokning fungerar tyvärr inte som det skall göra.

Bodan är stället där alla officiella tillställningar på holmen försiggår såsom säsonginvigning, dimission och höstavslutning. Medlemmarna har möjlighet att hyra bodan för en längre eller kortare period. Se separat hyresanvisning. Bodan är uppdelad i ett rum och ett lagerutrymme. I själva Bodan, där man kan övernatta, finns en bred våningssäng och en bäddsoffa. Vidare är Bodan utrustad med elbelysning, elspis, kylskåp, kaffekokare, mikrovågsugn och en vedkamin. Vedkaminen används i första hand för uppvärmning. Lite kokkärl och matkärl finns till övernattarens förfogande. Tag med eget dricks- och matlagningsvatten. Vattnet i brunnen duger inte till dricksvatten! I byggnadens andra ända finns ett lagerutrymme. 

För att hyra bodan, kontakta per e-post: sekreteraren@snavs.fi Bodan uthyrs endast till föreningens medlemmar i myndig ålder.

Hyresdygnet börjar kl. 18.00 och slutar följande dygn kl. 17.00.

Ett hyresdygn på en vardag kostar, 30€, tre på varandra följande vardagsdygn kostar 75€. Ett dygn på veckoslut (fre-sön) kostar 40€. En vecka (sju dygn) kostar 150€.

Den längsta enhetliga hyresperioden är en vecka. Förhansbokning för sommarsäsongen börjar 1 maj.  Om två eller flere hyresgäster har skickat förhandsbokning för samma tid, ges företräde till hyresgäst som inte tidigare hyrt bodan, annars utförs lottdragning vars resultat meddelas alla parter så fort som möjligt.

Tag kontakt: sekreteraren@snavs.fi för bokning eller om du har frågor. I samband med bokningsbekräftan får du  en “Kom ihåg som hyresgäst” -lista med info och regler för hyrestiden.

Avgift för den gjorda bokningen bör betalas inom en vecka efter bekräftad bokning, eller vid sena bokningar före bodan tas i disposition. Ingen betalningspåminnelse skickas, bokningen förfaller om betalningen uteblir.

Bodan hyrs inte ut då föreningen har gemensamma aktiviteter på Fårholmen. Bodan hyrs ut endast åt myndig föreningsmedlem. Personen som hyr bodan är ansvarig för att alla i sällskapet som vistas där under hyrestiden följer reglerna.

Bodan lämnas städad och i skick då hyrestiden tar slut. Lämna inte överblivet vatten, mat eller personliga saker i Bodan.