Verksamhetsplan

Publicerad: 15-12-2019
  • PRELIMINÄR VERKSAMHETSPLAN FÖR ÅRET 2021, verksamhetsplanen uppdateras efter hand och beaktar rådande läge av covid pandemin.
  • 25.9.2021 kl.11.00 Hösttalko och säsongsavslutning på Fårholmen, enligt gammal tradition städning, redskapen sätts i vinterförvar och så sällskapar vi mellan underhållsuppgifterna. Välkomna med!
  • 20.10.2021 kl.18.30 Vi tillverkar tvål, tvättpulver och fotsalt på miljövänligt vis, utan färg och tillsatsämnen. Det är roligt att tillverka produkterna och lättare än man tror. Förutom produkterna man själv har gjort får man med sig några anvisningar till andra miljövänliga artiklar. Anmäl dig senast 13.10. till mari.ahrenberg@gmail.com om du är intresserad att delta. Kursen hålls hemma hos mig på Marttilavägen 21 i Svartböle. Kvällen tar cirka 2 timmar och de 10 första som anmält sig kommer med. Priset är 10 euro och betalas kontant eller mobilepay på plats. 
  • 9.12.2021 kl.18.00 Navigationsövning “på torra land” och julkaffe. Tillsammans löser vi navigations/sjövägsregel -uppgift och dricker julkaffe med tilltugg. Vi samlas antagligen på Immersby brandkårshus, detta bekräftas senare, som också anmälningstid och kutym. Välkomna med på en trivsam kvällsvistelse!