Cirkulär 2 2022

Publicerad: 05-01-2023

Bästa skeppare, trevlig fortsättning på våren! Snön smälter med väldig fart och flera har säkert börja lyfta på båtpresenningarna. Om ni vill få båten besiktigad, registrerad till SPV och få använda klubbflaggan måste ni tillhöra båtsektionen. Kontakta mig på sekreteraren@snavs.fi så lägger jag med er på årets lista, samt skickar en faktura på 15 euro. Som båtsektionsmedlem får man båten besiktad gratis och medlemskap i Segling och Båtsport i Finland (SPV) och därmed använda deras olika medlemsförmåner. Man får även tidningen Nautic hem 2 gånger i året.

Säsongens båtbesiktningstillfällen är: 19.5 kl. 18-20 Båtbesiktning Kalkstrand, 24.5 kl. 18-20 Båtbesiktning Joensuu gård, 16.6 kl. 18-20 Båtbesiktning Sibbo strand, 11-12.6 kl. 10-15 Båtbesiktning Fårholmen. Om båten behöver skrovbesiktas får ni komma överens om en annan tid för det med besiktningspersonerna på besiktning@snavs.fi. För vanlig besiktning önskar vi att ni håller er till besiktningsdatumen. Vanlig besiktning utanför de avsedda tiderna kostar 50 euro. Fler besiktare skulle behövas och föreningen står för kurskostnaderna.

Vårtalkot är på lördagen 21.5 kl.11. Då skulle vi gärna se nya ansikten som kommer och hjälper till med landgångar, krattning, städning osv. Hoppeligen kan vi bjuda på något att äta och dricka nu när alla restriktioner är avskaffade. Kom med och träffa andra medan du hjälper till!

Diplomutdelningen firas i samband med aktivitetsdagen i augusti. Till hösten planeras en utfärd till Vääksy med Packalén buss. Följ med vår hemsida www.snavs.fi för att hålla er uppdaterade.

21.5 kl.11 Vårtalko Fårholmen 24.6 Midsommarfest Fårholmen 13.8 kl. 13 Diplomutdelning Fårholmen 13.8 kl. 15 Aktivitetsdag Fårholmen.

I morgon, fredagen 22.4, skrivs kustskepparexamen. Vi önskar alla som deltar lycka till med tentamen!

Vill man boka Bodan kan man kontakta mig. Innan maj kan man komma med önskemål för tidpunkt, och i maj får man bekräftelse. Bodan kan hyras högst en vecka i streck, om man vill fortsätta hyra när den första veckan närmar sig slutet, får man vara i kontakt med mig på sekreteraren@snavs.fi.

Som avslutning vill vi ännu påminna er om bryggströmmen som kostar 25 euro för hela säsongen eller 5 euro per dygn. Den kan betalas in på föreningens konto FI11 5561 1840 0029 82 Skriv i kommentarfältet ert namn.

Vårliga hälsningar, Pernilla Åberg