Cirkulär 2, 2021

Publicerad: 09-10-2021

Hösten är här och vi får vara tacksamma över en varm och fin sommar. Pandemin gjorde att de som gick skärgårdsskepparkursen under förra hösten måste vänta ända till sommaren före de fick skriva sin examen. Examen ledde till fyra nya medlemmar i vår förening. Vi önskar dem välkomna. Diplomutdelningen firades i samband med aktivitetsdagen i början av augusti.

I början på september kunde vi ordna utfärden till Stora Mjölö som blev inhiberad förra hösten. Alla som deltog har varit jättenöjda och fick med sig nya upplevelser och information därifrån.

Vi har följt myndigheternas rekommendationer och restriktioner och småningom börjar restriktionerna lättas på. Därför ordnar vi med vår kurs i att laga ekologiska hygienprodukter nu i höst. Den blev avbokad både förra våren och våren innan.

Våra styrelsemöten har vi börjat hålla på Immersby fbk och där planerar vi hålla en sjökortövningskväll i samband med julkaffe i december.

Det blir inget höstmöte i höst då vi enligt våra nya stadgar endast har ett årsmöte som vi håller på våren. På senaste årsmöte valdes en ny styrelse med några små förändringar från den gamla styrelsen. Ben Packalén och Mikaela Dunderfelt böt plats så Ben blev vår nya kommodor och Mikaela fortsätter istället som vice kommodor. Till styrelsen hör sex ordinarie styrelsemedlemmar och två suppleanter. Styrelsemedlemmar är Magnus Sundman, Eva Sundman, Mari Ahrenberg, Mikaela Dunderfelt, Mary-Ann Lindh och Pernilla Åberg. Våra suppleanter är Glenn Saloranta och Kari Nikula.Kom ihåg att våra hemsidor är vår huvudsakliga källa för information om föreningen och verksamheten.

Jag önskar er en riktigt trevlig höst!

Pernilla Åberg, sekreterare